Знижений імунітет

Гармонійний дует – зміцнить імунітет

Рекомендації:

  1. 1 в період після перенесених
    простудних та вірусних
    захворювань
  2. 2 хронічні закрепи пов’язані
    з віковими змінами
  3. 3 авітаміноз
    вітаміну D

Переваги:

  1. 1 подвійна сила
    для покращення імунітету
  2. 2 покращена формула
    для засвоєння вітаміну Д3
  3. 3 зручно приймати –
    1 капсула на добу

Бiалє Help

Капсули кишковорозчинні, № 30. По 30 капсул у контейнері, упако ваному у  картонну коробку.

Склад 1 капсули: активні інгредієнти: життєздатні культури – не менше 2,5х109 КУО: Lactobacillus саsеi Rosell-215, Bif dobacterium animal is subsp. lactis LAFTI B94, Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus; вітамін D3 – 50,0 мкг (µg) (2000 МО); допоміжні речовини: наповнювачі: лактоза, мальтодекстрин, антиспікаючий агент магнію стеарат, атиоксидант аскорбінова кислота; капсула желатинова.

Дієтична добавка містить молочні продукти та може містити сліди сої.

Біалє HELP Канадський йогурт + D3 розроблено Інститутом Розель (Монреаль, Канада), піонером у галузі виробництва пробіотиків з 1934 року.

Наразі Інститут Розель є дослідницьким центром міжнародної корпорації Lallemand Health Solutions (Канада-Франція), відомої у всьому світі науковими дослідженнями, розробкою та виробництвом оригінальних пробіотичних продуктів, що реалізуються в більш ніж 60-ти країнах світу.

Lactobacillus саsеi – це тип бактерій, який природно зустрічається в організмі людини. Він виступає «добрим поліцейським» для організму. Дія цих бактерій, в якості пробіотика, спрямована на позитивний вплив на здоров’я людини.

Bif dobacterium (біфідобактерії) – найбільш вивчений пробіотик в світі, дію якого підтверджено документально. Більшість клінічних досліджень і наукових публікацій свідчать про те, що пробіотичні бактерії Bi f dobacterium animalis subsp. lactis, окремо або в поєднанні з пробіотичними бактеріями інших штамів, можуть корисно впливати на роботу шлунково-кишкового тракту та імунної системи.

Вітамін D3 – це природна форма вітаміну D, що утворюється у тварин і людей. Він необхідний для функціонування паращитовидних залоз, кишечнику, нирок і кісткової системи. Відіграє істотну роль в абсорбції кальцію і фосфатів з кишечнику, у транспорті мінеральних солей і в процесі кальцифікації кісток, регулює виведення кальцію і фосфатів нирками.

Концентрація іонів кальцію впливає на ряд важливих біохімічних процесів, що зумовлюють підтримку тонусу м’язів скелетної мускулатури, беруть участь у проведенні нервового збудження та впливають на згортання крові.

Вітамін D3 також бере участь у функціонуванні імунної системи, що впливає на виробництво лімфокінів.

Живі пробіотичні штами Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaric us, Streptococcus thermophilus (відомі як болгарська паличка) були вперше виділені болгарським студентом-медиком Стаменом Григоровим з йогурту ще у 1905 році. Подальші дослідження показали, що ці корисні молочнокислі бактерії сприяють нормалізації мікрофлори кишечника та підвищенню імунітету.

Біалє HELP Канадський йогурт + D3 виготовлений за ексклюзивною технологією мікрокапсуляції Probiocap®, яка надійно захищає корисні молочнокислі бактерії від впливу кислотності шлункового соку, тиску та високої температури.

Рекомендації щодо споживання: дієтична добавка до раціону харчування – пробіотик та джерело вітаміну D3. Сприяє загальному зміцненню організму.

Склад
та форма
випуску

Добавка дієтична
за ТУ У 10.8-31364232-009:2015 8.5. Дієтичі добавки, що сприяють нормалізації та підтримці нормальної мікрофлори кишечника.

Спосіб застосування:

дітям віком від 7 років та старше по 1 капсулі 1 раз на 2 доби

дітям віком від 7 років та старше по 1 капсулі 1 раз на 2 доби

дорослим – по 1 капсулі на добу

дорослим – по 1 капсулі на добу

Капсули споживають під час вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини.

Унікальність у виробництві Біалє Хелп

Probiocap Lallemand Technology

Виготовлений за ексклюзивною технологією мікро-капсуляції Probiocap®, яка надійно захищає корисні молочнокислі бактерії Канадського йогурту, від впливу кислотності шлункового соку, тиску та високої температури