Закрепи / Харчова алергія

Симбіотик для комфорта кишківника

Рекомендації:

  1. 1 синдром подразненого
    кишківника (зазвичай
    притаманно для жінок)
  2. 2 порушення травлення
    пов’язані з харчовою алергією
  3. 3 періодично виникаючі
    закрепи

Переваги:

  1. 1 ефект наступає швидше,
    бо містяться живі
    бактерії
  2. 2 ефективність посилення
    наявністю поживного
    середовища для бактерій
  3. 3 упаковки вистачає
    на курс

Бiалє Active

Капсули кишковорозчинні, № 30. По 30 капсул у контейнері, упакованому у картонну коробку.

Склад 1 капсули: активні інгредієнти: ж иттєздатні культури – не менше 3х109 КУО: Lactobacillus rhamnosus R0343, Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus; допоміжні речовини: наповнювачі: лактоза, суха сироватка, фруктоолігосахариди, антиспікаючий агент магнію стеарат, антиоксидант аскорбінова кислота; капсула ж елатинова.

Дієтична добавка містить молочні продукти та мож е містити сліди сої.

Біалє ACTIVE Канадський йогурт + фруктоолігосахариди розроблено Інститутом Розель (Монреаль, Канада), піонером у галузі виробництва пробіотиків з 1934 року. Наразі Інститут Розель є дослідницьким центром між народної корпорації Lallemand Health Solutions (Канада–Франція), відомої у всьому світі науковими дослідж еннями, розробкою та виробництвом оригінальних пробіотичних продуктів, що реалізуються в більш ніж 60-и країнах світу.

Дослідж еннями встановлено, що Lactobacillus rhamnosus R0343 конкурентно витісняє з кишківника патогенні мікроорганізми, пригнічує їх розмнож ення.

Живі пробіотичні штами Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus (відомі як болгарська паличка) були вперше виділені болгарським студентом-медиком Стаменом Григоровим з йогурту ще у 1905 році. Подальші дослідж ення показали, що ці корисні молочнокислі бактерії сприяють нормалізації мікрофлори кишечника та підвищенню імунітету.

У складі Біалє ACTIVE Канадський йогурт + фруктоолігосахариди, крім так потрібних для відновлення нормальної мікрофлори кишечника пробіотиків Lactobacillus rhamnosus R0343, Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus, присутні фруктоолігосахариди (ФОС). Клінічні дослідж ення показали, що завдяки ФОС зростає кількість корисних, «друж ніх» бактерій у кишківнику та водночас зменшується популяція патогенних та умовно-патогенних бактерій.

Біалє ACTIVE Канадський йогурт + фруктоолігосахариди виготовлений за ексклюзивною технологією мікрокапсуляції Probiocap®, яка надійно захищає корисні молочнокислі бактерії від впливу кислотності шлункового соку, тиску та високої температури.

Рекомендації щодо застосування: дієтична добавка до раціону харчування – пробіотик, сприяє відновленню нормальної мікрофлори кишечника, поліпшенню травлення та засвоєння їж і, зниж енню ризику проявів алергії.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Рекомендовано вж ивати: дітям віком від 3 років і старше вж ивати по 1 капсулі в день. Дітям віком від 12-ти років та дорослим – по 2 капсули в день. Капсулу вж ивають з невеликою кількістю води під час вж ивання їж і.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного спож ивання.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Протипоказання: особиста чутливість до компонентів.

Застосування при вагітності та годуванні груддю. Йогурт мож на застосовувати при вагітності та годуванні груддю після консультації з лікарем.

Не є лікарським засобом

Склад
та форма
випуску

Добавка дієтична
за ТУ У 10.8-31364232-009:2015 8.5. Дієтичі добавки, що сприяють нормалізації та підтримці нормальної мікрофлори кишечника.

Спосіб застосування:

дітям віком від 3 років і старше вживати по 1 капсулі в день

дітям віком від 3 років і старше вживати по 1 капсулі в день

дітям віком від 12-ти років та дорослим по 2 капсули в день

дітям віком від 12-ти років та дорослим по 2 капсули в день

Капсулу вживають з невеликою кількістю води під час вживання їжі.

Унікальність у виробництві Біалє Хелп

Probiocap Lallemand Technology

Виготовлений за ексклюзивною технологією мікро-капсуляції Probiocap®, яка надійно захищає корисні молочнокислі бактерії Канадського йогурту, від впливу кислотності шлункового соку, тиску та високої температури